/ Allmänt /

Helgen med Corinne <3

Just nu så har jag inte så mycket att göra. Så jag tänkte berätta var jag och Corinne har gjort igår och idag :)

Igårkväll när jag kom till Corinne så hann vi bara vara där ca 15 minuter kanske, för då kom vi på att vi skulle göra min header och då ville jag föra över bilderna som jag har i min kamera till hennes dator. Så vi kunde använda dom bilderna till min header.

Då kom vi på att vi kunde fara hem till mig och hämta sladdden till kameran så vi kunde föra över bilderna. Vi tog två sparkar och for hem till mig. Men efter halva vägen så lämnade vi Corinnes spark vid vägen.. Eller diket kan man säga. Den var så himla trög att sparka med så vi lämnade den och tog min istället. Haha!
Sen på vägen hem till henne så lämnade vi min spark hemma hos mig och gick dit där vi hade lämnat hennes.
Jag var tvungen att skjutsa henne nästan hela vägen hem. Eller iallafall från där vi lämnade sparken.
Medans jag skjutsade henne så såg vi en liten filmsnutt från 2012 i hennes mobil. Det tog typ en halvtimme att fara från mig till henne xD

När vi var framme hemma hos henne så var vi ute och fotade bilder :) Här är lite bilder från igårkväll :)


Snöööööö! :D

Lite snöig ;)

Corinne som alltid ska hoppa på bild ;)

Corinne som var TVUNGEN att åka längdskidor mitt i allt xD

Haha, snyggt ;) xD

Lejonet Frida ;)

Glitter på ögat ;)

Lejonet Frida igen ;) <3 Haha

Rolig kväll med Corinne :) Vi gick och la oss vid 02.50 xD hahah
Vi sov till 11.30
Vi åt frukost 13.30
Vi åt lunch 14.30

Pusshejs <3

 

/ Allmänt /

Nu har jag en header! :D

Nu i helgen (lördag - söndag) så har jag sovit hos Corinne :) <3
Då har vi hållt på med denna header så HIMLA länge! ;) Eller iallafall Corinne eftersom jag typ inte fattar något om Photoshop. Vi visste inte hur vi skulle göra med bilderna och så.. Men resultatet, efter lång bearbetning, blev såhär :)

Vad tycker ni om headern?
Var den fin? Hiss / Diss? ;)

Jag tycker då om den! (Y) (aa) <33

Tack så mycket Corinne! <3 Puss <3

/ Allmänt /

Älskar dagen! <3

Igår på träningen så hoppade vi axel.. Jag sög! Så jag bad Sara visa sitt sätt hon hoppade på, och då testade jag de sen. Och det gick bra, jag var nästan helt runt. Sen så bad jag Julia.H kolla när jag hoppade för att visa hur nära det var att jag klarade den.

Och sen.. Gissa vad som hände! JAG KLARADE MIN FÖRSTA AXEL!  FATTA GLAD JAG ÄR!! :D <33 Tillochmed Erika (tränaren) sa att den var runt! :) Jag landade också på ett ben :D Hihi :)
Så nu kommer jag bli rik! Kommer få 1000 kr av mamma! :) heheh! Och så kommer jag få godis av tränarna. Ni förstår, Axel är ett väldigt speciellt hopp.

För er som inte vet vad en axel är inom konståkningen så är det ett hopp som är 1 o ett halvt i luften. Väldigt svårt att klara den ;)  Jag tror jag klarade den 3 gånger igår eller så var de 2 ;)

Sen på kvällen så var de disco i Antnäs :) <3
Jag for dit med Kim och Linnea. När vi kom dit så var typ jättemycket folk dära. Och lokalen var typ superliten xD Hahah, men den var typ de!
Discot var roligt, dansa och såå ;) Men det var inte så bra musik.. Dom spelade samma låt flera gånger.
Och sp hade dom inte så mycket tryckare.. Men när det väl var de så gick jag och frågade min sötnos <3 Och då så dansade vi :) <33 Myyysiiiigt <33 hihi ;) Älskar dej! Puss <3

Jag, Kim och Linnea hade på oss lysarmband, ett blått och ett grönt. Vi var dom enda som hade sånt. Så det var nog ganska lätt att hitta oss där i mörkret ;) hahaPusshejs ! <33