/ Allmänt /

NU börjar FRÅGESTUNDEN! :)


Nu börjar frågestunden! :)

Bara att fråga på massa frågor! Jag ska försöka svara på alla era frågor! Men somsagt, sånna frågor som är typ normala! :)

Slutar frågestunden om några dagar, så fråga nu! <3

/ Allmänt /

Halvdag idag också! :)


Idag var det också halvdag. Vi hade bara tre lektioner :) Vi slutade våran sista lektion 10.45 och sen var det lunch. Vi åt lite snabbt och sen gick vi bort till Sibylla och kollade vid busshållsplatsen när bussarna gick. Den bussen vi skulle åka med gick 12.15 och våran vanliga skolbuss gick 12.10.. Så det var lika bra att åka med skolbussen hem.

Vi kom till Ersnässkolan typ 12.45 och dom slutade 13.00 ;) hehe, men vi fick iallafall träffa dom :D<3 Alltid lika kul!

Puss! <3
/ Allmänt /

Vilken diss!


Ikväll när jag satt på datorn så ringde Linnea och Kim. Dom ville att jag skulle komma till e4:an för dom skulle träffa en kille som heter Martin som dom har lärt känna via skype. Han bor i Piteå och han sa att han skulle åka förbi och vinka eller typ stanna med Kim och Linnea och vara med dom.

Jag cyklade dit med min cykel och mötte dom efter vägen. Sen cyklade vi vidare till e4:an och väntade, vantade och väntade. Sen ringde vi den där Martin och frågade när han skulle komma, och han ba: Nä, jag kommer inte..

Stackarns Kim och Linnea.. Dom hade typ stått och väntat på honom i en timme och sen kommer han inte.. ;) haha!

Men nu ska jag gå och duscha :)

Puss och godnatt! <3